DermaQuest

DermaQuest är den kompletta verktygslådan för att framgångsrikt kunna behandla de flesta hudproblem. DermaQuest är världsledande inom framtagning och produktion av stamceller och peptider och gör att vi kan lansera nya mer avancerade hudvårdsprodukter i en takt som får mobiltelefonmarknaden att framstå som seg och konservativ.

DermaQuest är bara till för dig som vill kunna ta ditt yrke till en helt ny nivå. Det krävs ett brinnande intresse för att ständigt förnya sig. Men belöningen är stor.

Vi kommer inte att finnas på nätet, i varuhusen eller på var och varannan salong. Du kommer heller inte att se glättiga broschyrer eller helsidor i veckopressen.

Om du känner att du idag inom något eller några problemområden inte får de resultat som du och dina kunder vill ha är det mödan värt att titta närmare på DermaQuest. Vår filosofi är att du själv och/eller din problemkund ska uppleva skillnaden. Det första som händer är att vi kommer till dig och ger en kort introduktion. Sedan gör vi en behandling på dig eller din kund. Detta är oftast tillräckligt för att du ska bli övertygad. Om du har vad som krävs, är fortsättningen en spännande resa.

Läs mer om DermaQuest på www.dermaquest.se