LashPep fransserum

LashPep ögonfransserum tillverkas i USA, är parabenfri, luktfri, har inte testats på djur och innehåller inga läkemedel. LashPep är basead på höga koncentrationer av banbrytande egenutvecklade uppbyggande peptider som ger en säker och hälsosam tillväxt av dina ögonfransar. Kan även användas på ögonbryn. 

Egenskaper:

Behandla dina fransar och se dem växa! 

  • Tunna, sköra och åldrande fransar får nytt liv. 
  • LashPep fransserum ger näring och återupplivar dina fransar och bryn och ger en dramatisk förbättring av både utseende, längd och tjocklek 
  • Effektiv högteknologisk kombination av peptider och andra aktiva substanser. 
  • Återuppbyggande peptider stimulerar keratinproduktionen 

Test: 15 personer mellan 24-82 år änvände LashPep dagligen. Resultat: 25% ökning i längd och volym efter bara 2 veckor. 

Uppbyggande peptider stärker och skyddar hårsäcken och förebygger att håret bryts och ger det förutsättningar för att nå sin fulla potential. Stimulerande ingredienser tillför proteinrika aminosyror som syresätter blodcirkulationen till hårsäcken. Antioxidanter återuppbygger skadorna från fria radikaler som försämrat hårkvaliteten.

Användning:

 Efter rengöring: se till att ögonen är helt rena från make-up och applicera två gånger om dagen (morgon och kväll) med max. 5 drag per övre/undre ögonfransar och ögonbryn. Applicera ögonfransserum på både de övre och undre ögonfransarna enligt följande:
2 penseldrag på utsidan och insidan (vattenlinjen) av ögonfransarna. Kan användas under mascara.

Pensla 2 gånger per dag (morgon och kväll) på torra och renagjorda ögonfransar. Applicera en mindre mängd, ca 2 penseldrag men max 4, av LashPep vid basen på ögonlocken ungefär som en flytande eyeliner. Applicera på både de övre och undre ögonfransarna samt bryn om så önskas.  Låt LashPep torka ordentligt innan du lägger på andra hudvårdsprodukter eller make-up. När du uppnått önskat resultat så räcker det med att behandla 1 gång per vecka för att underhålla utseende och kondition på fransarna. Om du skulle få LashPep i ögat så skölj medkallt vatten. Vid eventuell allergisk reaktion, skölj direkt med kallt vatten och avbryt behandlingen.Kontakta läkare om problemet består.


Storlek: 7ml, livslängd 12 månader, ca 140 appliceringar

Rekommenderat utpris: 575kr

Vill du bli återförsäljare av LashPep kontakta oss!