-Se det du inte kan se!

En revolutionerande resa under hudens yta.

observ hudanalyssytem hudanalys servita

Äntligen har vi funnit det vi har letat efter i många år , ett lättarbetat analysinstrument med modernaste teknologi, utvecklat och tillverkat i Europa och till ett rimligt pris.

OBSERV Skin Diagnostic Device

Observ® skin diagnostic device är det allra senaste inom hudanalys och "en resa under huden" som hjälper både dig och din kund att både se och förstå de underliggande hudproblemen.

Hur fungerar OBSERV?

OBSERV är utrustat med ett antal lågintensiva UV-ljuskällor. Genom ett genialt system av optik och datorberäknade speglar projiceras UV-ljus på huden. Ljusstrålarna tränger igenom de övre hudlagren och djupt ner i dermis.

Mänskliga celler har en naturlig förmåga att förändra osynligt ljus till synligt.

Olika celler i olika tillstånd skapar olika fluoricerande ljusmönster. Som en följd av detta kan vi nu se olika hudtillstånd som vi inte tidigare kunde se med blotta ögat. Dessa tillstånd framträder tydligt och skiljer sig markant från frisk vävnad.

Den nya teknologin tillåter dig dessutom att växla mellan kliniskt dagsljus och andra ljustyper som klart visar hudstruktur, pigmentförändringar och blodkärl som ligger under hudens yta och inte kan ses i vanligt dagsljus.

Programmet

OBSERV arbetar med en iPad som du kan se på bilden. Här finns ett journalsystem där bilderna från analysen automatiskt lagras på rätt kund tillsammans med datum och dina egna anteckningar.

Hela analysrapporten med bilder kan enkelt mailas till din kund.

iPads inbyggda bildhantering gör det möjligt att zooma in verkliga detaljer i bilden.

Möjligheter

OBSERV ger en verklig och objektiv beskrivning av tillståndet i din kunds hud. Detta är ett perfekt underlag för att kunna ge en korrekt rekommendation för behandling.

Genom att vid varje tillfälle före, under och efter kuren kunna dokumentera förändringarna ger programmet dig möjlighet att lägga t.ex. den vänstra halvan av ansiktet före behandling bredvid samma halva 3 månader efter kuren. Din kund kan nu själv se skillnaden som dina behandlingar har åstadkommit.

Detta ger dig en helt annan trovärdighet än annonsernas vackra löften om en evig ungdom.

Vi vet att detta kommer att ha en mycket positiv effekt på din försäljning av både produkter och behandlingar.

Pris: 41 500 kr ex. moms