Plasmametoden är känd sedan flera år. Det kanske mest intressanta idag är att priset kommit ner på en rimlig nivå och att behandlingsprotokollen utvecklats så att du kan garantera en säker men effektiv behandling för dina kunder. 

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Med Plaxel Plasma System kan du behandla: 

  • Ögonlocken
  • Kråksparkar
  • Rynkor i pannan, på läpparna, på kinderna, hals och dekolletage.
  • Acneärr
  • Bristningar, striae
  • Vårtor

Plasma är den enda metoden, förutom kirurgi, som ger ett mycket fint resultat för ögonlock.


Principen:

Man behandlar vid sidan av rynkan som bilden visar. Den kontrollerade skadan gör att huden stramas upp och rynkans djup minskar. Resultaten ser man nästan direkt när skorporna fallit av.

Behandlingen genomförs 2-4 gånger med ca 4 veckors mellanrum. Resultaten kan hålla i upp till 2 år i kombination med en vettig hudvårdsrutin.

 

En viktig del av metoden är att behandlingarna kräver varierande energi beroende på vad och var du behandlar. Med Plaxel kan du enkelt ställa in energinivån från 1-9.


Utbildning

Detta är en viktig del för att du ska kunna utföra en säker och effektiv behandling. Varje typ av behandling har sitt eget strikta protokoll som du måste kunna. Utbildning sker för närvarande i endast i Malmö under 1 dag. Vår ambition är att kunna erbjuda utbildningar runt om i landet under våren 2019. Till dess drar vi av din tågbiljett till Malmö från priset.

 

Plaxel Plasma System kostar 35 400 kr inkl. utbildning. Med systemet följer 100! behandlingsnålar.