DermaQuest

Ta chansen och lär känna DermaQuest! DermaQuest är en elegant och tydlig hudvårdsserie som levererar kompromisslösa resultat för din klinik och dina kunder. DermaQuest är bara till för dig som har ett brinnande intresse för ditt yrke som hudterapeut. Belöningen är stor. Vi kommer inte att finnas på nätet, i varuhusen eller på var och varannan salong. Vi erbjuder 10 unika peels, och med korta och kostnadseffektiva behandlingar kan du garantera dina kunder resultat och hela förtjänsten går till dig. 

Är du intresserad av DermaQuest vill vi gärna träffa dig. Vi tycker det är viktigt att ni får uppleva DermaQuest. Vi erbjuder därför en kostnadsfri demonstration där ni får en genomgång av samtliga produkter och får prova en behandling.  

När du väl bestämt dig har vi inga stora och dyra startpaket eller miniordrar. Vi hjälper dig att växa i den takt som passar dig.

DermaQuest är en amerikansk hudvårdsserie där noggrann forskning och utveckling har lett till skapandet av spännande, revolutionerande formuleringar, ett modernt utseende, omfattande utbildningsmaterial och en stark känsla för kundvård.

 

Vi är företaget du vill åldras med
DermaQuests olika kollektioner är vårdande, rika på botaniska stamceller, peptider och vitaminer. Återfuktande och formulerade med skyddande ingredienser som är avgörande för att bibehålla en balanserad och välmående hud.  

Att ordentligt rengöra, återfukta, stärka och skydda är den bästa metoden för att börja behandla alla hudtillstånd och uppnå balans. Denna balans ger den grund som behövs för våra mer avancerade peels. DermaQuest har de produkter som behövs för att bevara effekten av våra peels men även efter t.ex. laser, needling, IPL och injektioner.  

Vi arbetar inte bara för att uppnå resultat, vi arbetar även för att behålla dem! DermaQuest är lyx på flaska, en specialanpassad serie just för dig! 

Vi arbetar med kliniker vars passion för sina kunders välbefinnande speglar vårt engagemang för hudvård och våra återförsäljare.  

Är du en av dem?

Läs mer om DermaQuest på www.dermaquest.se