Läs mer om
Dr. Schrammek derma.cosmetics och Green Peel®  
www.servitashop.se

 


Det naturliga originalet GREEN PEEL® örtpeeling har varit en världssuccé i över 60 år. 

3 dermatologiskt utvecklade behandlingsmetoder för framgångsrik problemlösning.


CLASSICENERGYFRESH-UP


NY HUD PÅ 5 DAGAR!

För mer än 60 år  sedan (1958),  tog Christine Schrammek fram grunden för originalet av alla örtpeelingar, GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment som hjälper personer med olika typer av hudproblem att få en ren och jämn, slät hud. Basen består av en mix med åtta noga valda örter som innehåller enzymer, mineraler och vitaminer som masseras in i huden. Örtpeeling behandlingen vidareutvecklades medicinskt av hennes dotter Dr. med. Christine Schrammek-Drusio, och används idag av hudterapeuter och läkare världen över. Genom att använda olika mängd av örtblandningen tillåts GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment att anpassas efter individuella hudtillstånd och kundens behandlingsmål.


GREEN PEEL® är en mer än 60 år gammal beprövad behandlingsmetod.  Vår långa erfarenhet, bevisade resultat och tillit till de naturliga örternas kraft är helt unik. GREEN PEEL® kan användas på alla hudtyper och har fina resultat på bland annat:

Anti age: Förebyggande, minskar linjer, rynkor och förlorad elasticitet, väcker trött hud till liv och ökar cirkulationen

Akne/Orenheter: Stora porer och orenheter, acne, talgreglerande

Ärr: Orsakade av acne, olycka/operation, brännsår

Pigmenteringar: Solskadad hud, hyperpigmentering

Kropp: Förbättring av celluliter, sträckmärken, missfärgning av huden och ärr

Läs mer om GREEN PEEL®  på  www.servitashop.se


Orginalet GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment erbjuds exklusivt endast till certifierade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare.

Hur blir jag en certifierad GREEN PEEL® terapeut?

För att arbeta med  GREEN PEEL®  måste du gå vår grundutbildning.

Utbildningsdagar våren 2019

Malmö: 8 mars
Stockholm: 13 april
Göteborg: 9 februari

Till anmälan

The power of medical beauty

Dermatologically inspired high-end skincare series


Under övervakning av utbildad dermatolog dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, har en komplett professionell hudvårdsserie utvecklats med målet att hjälpa huden att återställa sitt hälsosamma, vackra jag. Här hittar du produkter föra all hudtyper och tillstånd, och med lösningar för speciella hudproblem, erbjuder denna hudvårdsserie mycket effektiva kosmetiska formuleringar.

Särskilt fokus har alltid varit på utvecklingen av anti-aging produkter. Det här segmentet representerar en stor utmaning, eftersom det viktiga här är att skydda huden och korrigering av de första synliga tecknen på åldrande. Samtidigt vård av oren hud eller hud med tendens till problem, liksom känslig hud, är särskilt viktigt för Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Hälsosam hud återspeglar en persons välbefinnande, och det är därför målet med dermatologiskaprodukter hos Dr. med. Christine Schrammek-Drusio hittar specifika lösningar för ett brett utbud av hudproblem. Utvecklad av en hudläkare för problemhud!

Läs mer om derma.cosmetics på www.servitashop.se


derma.comsetics från Dr Schremmek erbjuds exklusivt endast till certifierade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare.  Vi tillåter ingen försäljning på nätet!


Kurser våren 2019 derma.cosmetics

Malmö: 9 mars
Stockholm:
14 april
Göteborg:
10 februari