Utbildning i Dr PRP

För att få utföra behandlingar med PRP och bio-fillers krävs att du är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. En idealisk bakgrund är erfarenhet av att arbeta med fillers och Botox. 

AB Servita tillhandahåller utbildning i arbete med Dr PRPs metod för estetiska behandlingar.

Intresserad?

Kontakta oss gärna för mera information.
När du väl har bestämt dig för att börja med denna högeffektiva behandlingsform så börja vi med utbildning i f.n Malmö eller Göteborg. Kostnad 8 750 kr/person exkl moms. Om ni är mer än en person från samma klinik vid samma utbildningstillfälle är kostnaden för tillkommande 4 375 kr /person exkl moms.
Kursen tar ca 4 timmar och omfattar framställning av PRP, injektionsteknik, microneedling, behandlingsprotokoll och avslutas med att utföra en behandling. Kurserna leds av en legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet av arbete med PRP och fillers.  
Har du tidigare erfarenhet av arbete med PRP så bortfaller kravet på ovanstående utbildning och kan ersättas med en instruktion i hur Dr PRPs system fungerar och skiljer sig från andra metoder.

Du beställer sedan ett startpaket. Startpaketet innehåller:
-1 centrifug 
-10 Dr Prp kit 
- Utbildning
Pris 27 500 kr exkl moms

Har du gått en utbildning innan du bestämt dig så dras kursavgiften av i sin helhet.
Under kursen går vi också igenom framställning och användning av bio-filler. Utrustning för bio-filler kostar 17 200 kr exkl moms.