Kurser DermaQuest

Seminarium 1 – Grundkurs i DermaQuest

Blås nytt liv i din passion för hudvård genom att öka dina kunskaper och upptäcka hemligheterna bakom DermaQuest’s häpnandsväckande linje. Du får grundläggande kunskap om hudens fysiologi och hur den fungerar, de vanligaste hudtillstånden och hur du förbereder huden på rätt sätt. Denna klass går igenom våra viktigaste ingredienser, teknologier och försäljningsprodukter. Lär er säljtipsen som fångar era kunders uppmärksamhet.


Seminarium 2 – Från start till mål

Börja din kunds fantastiska resa med DermaQuest genom att hantera konsten av en väl utförd konsultation. Lär dig identifiera din kunds behov och rekommendera de mest lämpliga produkterna och behandlingar. Utveckla de färdigheter som behövs för att bli stans’ bästa hudterapeut från start till mål. Ge din salong extra intäkter genom att lära dig hur du ska genomföra en grundlig och professionell konsultation varje gång. När det kommer till hudvård vet du inte vart du ska förens du vet vart du varit.

Övning: Låt deltagarna utföra konsultation på varandra både på riktigt och med färdiga case.


Seminarium 3 – I behandlingsrummet - DermaFacials & DermaResurfacers (Professionella behandlingar nivå 1 & 2)

Denna klass kommer ta med dig på en resa… Kundens resa. Lär dig att engagera kunden från start till mål med denna actionpackade workshop, designad för att ge dig självförtroendet som krävs för att öka intäkterna i ditt behandlingsrum. Upptäck de första nivåerna av våra professionella behandlingar genom våra klassiska ansiktsbehandlingar (DermaFacials) och Resurfacers. Detaljerad genomgång av behandlingsprodukterna och behandlingsprotokollen kommer också göras. Var förberedd på att utföra och få en facial eller resurfacer av eget val.


Seminarium 4 – Ner på djupet: Kemiska peelingar

To peel or not to peel? Skapa självförtroende för att på ett övertygande sätt ta dina kunder till nästa nivå i behandlingsväg. Denna klass täcker allting du behöver kunna för att på ett säkert sätt utföra kemiska peelingar och ta hand om din kunds hud mellan behandlingar. Vi går igenom hur och var de olika syrorna jobbar och vad du som utförare ska tänka på när du väljer typ av peel samt vad som krävs före och efter behandling. Du lär dig även allt om själva utförandet av behandlingsprocessen innan du går vidare till ”hands on”-workshopen i seminarium 5.


Seminarium 5 – Workshop Kemiska Peels

Krav: Deltagarbevis från seminarium 4

Har du deltagit på seminarium 4 är detta en klass du inte vill missa. Du har fått teorin bakom, nu är det the real deal som gäller och du får chans att prova dina kunskaper. Lär dig att bemästra lager-tekniken för att utföra våra mest avancerade peelbehandlingar. Vi går även igenom kombinationsmöjligheter av våra samtliga behandlingar. Var beredd på att få en kemisk peel utförd på dig, annars ta med modell. Vänligen följ hudbalanserande procedur och tidsintervall.

Övning: Utföra behandling på varandras händer för att få in rätt tryck och rätt mängd vätska på gasväven. Sen utförs behandlingar på varandra i ansiktet.

Skicka en inresseanmälan på valfritt seminarium så kontaktar vi dig med tillgängliga datum.

För att delta på våra seminarium måste du vara utbildad hudteraput eller läkare.